ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Маск додасть до Twitter зашифровані повідомлення, а також відео та голосові дзвінки

22.11.2022, 15:23
Фото – REUTERS / Dado Ruvic
Фото – REUTERS / Dado Ruvic

Власник Twitter Ілон Маск заявив, що в соцмережі зроблять зашифровані особисті повідомлення, а також працюватимуть над додаванням зашифрованих відео та голосових дзвінків між обліковими записами.

Про це він сказав на зустрічі з працівниками компанії в штаб-квартирі Twitter у Сан-Франциско, повідомляє The Verge, яке отримало відео зустрічі.

"Ми хочемо, щоб користувачі могли спілкуватися, не турбуючись про свою конфіденційність та витік даних із Twitter, через який усі їхні особисті повідомлення потрапляють в інтернет, або про те, що хтось у Twitter може шпигувати за їхніми особистими повідомленнями. Очевидно, що це не добре і це вже траплялося кілька разів", – сказав Маск.

Видання нагадує, що у 2018 році Twitter попереджав, що треті особи понад рік мали доступ до деяких особистих повідомлень між компаніями та їхніми клієнтами. На початку цього року уряд США звинуватив колишнього співробітника в неналежному доступі до даних користувачів від імені Саудівської Аравії.

Протягом багатьох років Twitter кілька разів запускав, а потім зупиняв створення зашифрованих повідомлень. Але тепер Маск налаштований на розгортання шифрування як головного пріоритету для бачення, яке він називає Twitter 2.0. 

Також він похвалив шифрований месенджер Signal. Маск сказав, що розмовляв із його творцем Моксі Марлінспайком, який зараз "потенційно готовий допомогти" із шифруванням повідомлень у Twitter.

Як повідомляв ІМІ, 9 листопада стало відомо, що Twitter додасть сіру "офіційну" позначку до деяких відомих акаунтів, щоб вказати, що вони справжні.

11 листопада 2022 року Ілон Маск у зверненні до співробітників Twitter заявив про можливе банкрутство соцмережі, якщо вона не почне приносити більше грошей.

Сотні співробітників Twitter почали залишати компанію після ультиматуму Маска про те, що вони повинні або погодитися на "довгі години з високою інтенсивністю", або звільниться.

Маск уклав договір про купівлю соцмережі Twitter за 44 млрд доларів. Він зазначив, що хоче зробити Twitter кращим, ніж будь-коли, й доповнити соцмережу новими функціями, що мають підвищити довіру, перемогти спам-ботів та аутентифікувати всіх людей.

Liked the article?
Help us be even more cool!