ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки запустив власний сайт

21.09.2021, 14:32
Фото – Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
Фото – Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки

Сьогодні, 21 вересня, запрацював у бета-версії офіційний сайт Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу Центру.

Як зазначається, на своєму сайті Центр оперативно публікуватиме аналітику про зовнішні інформаційні загрози Україні, огляди дезінформації та спростування наративів з тем, які найбільше атакує Російська Федерація.

На сайті також публікуватимуться напрацювання партнерської мережі центру – профільних громадських організацій та експертної міжнародної спільноти, які спростовують кремлівські фейки та борються з російською пропагандою.

“Це – базова версія, що надає доступ до продуктів Центру і можливість слідкувати за нашою роботою. Надалі ми будемо розвивати сайт у повноцінну сучасну платформу – з корисними ресурсами для держави й суспільства, базами даних та консолідованою українською експертизою з протидії дезінформації”, – повідомив керівник центру Ігор Соловей.

Як повідомляв ІМІ, 6 вересня Любов Цибульська заявила, що залишила керівництво Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, створеним при Міністерстві культури та інформаційної політики України. Центр очолив Ігор Соловей.

30 березня 2021 року в Києві відбулася презентація Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при Міністерстві культури та інформаційної політики. Центр очолила Любов Цибульська, яка була керівницею групи з аналізу гібридних загроз Українського кризового медіацентру.

Liked the article?
Help us be even more cool!