ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки отримав нового керівника

08.09.2021, 10:14
Фото – фейсбук Ігоря Солов'я
Фото – фейсбук Ігоря Солов'я

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, що створений при Міністерстві культури та інформаційної політики України, очолив Ігор Соловей.

Про це 7 вересня повідомив на своїй фейсбук-сторінці заступник міністра культури та інформаційної політики України Тарас Шевченко.

Він наголосив, що новий керівник приходить у центр, який уже має налагоджену роботу, сформовану команду, фінансування та започатковані важливі проєкти й плани. 

“Уже за перші пів року центру вдалося налагодити  стратегічні комунікації, що містять розробку контрнаративів РФ; провести дуже важливі  масштабні дослідження, на базі яких буде розроблено матрицю стратегічних наративів, які включатимуть в щоденну комунікацію уряду; створити бета-версію онлайн-ресурсу, який викриватиме інформаційні атаки проти України”, – написав Шевченко.

Також він додав, що центр налагодив регулярне інформування про гібридну агресію з боку Росії.

Крім того, створено брошуру “У разі надзвичайної ситуації або війни” з рекомендаціями з інформаційної безпеки в Україні.

Як повідомляв ІМІ, 6 вересня Любов Цибульська заявила, що залишила керівництво Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки. 

30 березня 2021 року в Києві відбулася презентація Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при Міністерстві культури та інформаційної політики. Центр очолила Любов Цибульська, яка була керівницею групи з аналізу гібридних загроз Українського кризового медіацентру.

Liked the article?
Help us be even more cool!