ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Телеканал ZIK повідомив про тиск на його журналістку під час суду в справі Шеремета

26.12.2019, 12:33
Фото – ZIK
Фото – ZIK

Телеканал ZIK повідомляє, що 24 грудня прихильники підозрюваної у вбивстві Павла Шеремета Юлії Кузьменко чинили тиск на журналістку каналу Аллу Жизневську. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

Інцидент стався під час прямого включення з-під Апеляційного суду в Києві, де розглядалася апеляція підозрюваної.

За інформацією каналу, під час включення люди намагалися кричати в мікрофон нецензурні вигуки щодо каналу та образи на адресу чинної влади.

“Хочу зазначити, що агресивно поводиться “група підтримки” щодо трьох інформаційних каналів – ZIK, NewsOne і “112 Україна”, – повідомила кореспондентка Алла Жизневська.

Як розповіла Жизневська, вона отримала удар по руках і по плечах.

“Хочу сказати, що такого приниження і цькування, яке я відчула на місці події, я ніколи не відчувала в своєму житті. Теж образливі слова і “шльондра”, на кого я працюю. Я навіть не хочу говорити вголос все, що я почула ... я отримала удар по руках і по плечах, і там була пляшка з невідомою речовиною. Для мене такі речі є неприпустимими, тому що журналіст працює тільки з мікрофоном і камерою - це наша зброя і ми перебували там, щоб об'єктивно висвітлювати події”, - сказала журналістка.

Як повідомляв ІМІ, 24 грудня поліція порушила кримінальне провадження за фактом подій за участю співробітників “Шарій.нет” та “Страна.ua” в Апеляційному суді Києва 24 грудня.

Liked the article?
Help us be even more cool!