ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Телеканал "Наш" отримав ліцензію на супутникове мовлення

30.10.2019, 13:42
Фото – YouTube Наш
Фото – YouTube Наш

ТОВ “Наш 365”, власниками якого є співробітники каналу “Наш / Максі-ТВ”, отримав ліцензію на супутникове мовлення з логотипом “Наш”. Таке рішення 30 жовтня ухвалила Національна рада з питань телебачення та радіомовлення, повідомляє “Детектор медіа”.

Канал у Нацраді представляла співвласниця та керівниця ТОВ “Наш 365” Олена Рудик та очільник каналу “Максі-ТВ” (ТОВ “Наша Прага”) Тигран Мартиросян.

Мартиросян представив нову компанію як великий телевізійний продакшн, який співпрацює з різними компаніями, зокрема і “Наша Прага”. За його словами, у штаті компанії наразі близько 400 осіб. 

“Для них ми виробляємо 18 годин власного виробництва. Робимо продукти для різних замовників. У нас прекрасна команда. І ми хочемо отримати ліцензію на інформаційно-аналітичне мовлення на супутнику. Ми робимо інформаційно-аналітичні та публіцистичні програми. Від новин до соціальних, економічних ток-шоу. Будемо вести інформаційно просвітницьку діяльність”, – сказав він.

Також Мартиросян розповів, що на Жилянській уже побудовано нову студію з додатковою реальністю. “Один із сюрпризів, які ми готуємо, – добудовуємо унікальну студію, яка буде зображена з віртуальної графіки. Ведучі та гість справжні, решта буде віртуальне”, –  сказав він. Цю технологію канал “Наш / Максі-ТВ” використовував, коли в студії у віртуальному вигляді з’являлися Микола Азаров та Михеїл Саакашвілі. “Тепер їх буде ще більше”, – додав Тигран.

Член Нацради Олег Черниш поцікавився в представників компанії, чи не означатиме  видавання ліцензії компанії появу ще одного інформаційного каналу. Однак Тигран зазначив, що з інформаційною концепцією мовитиме саме канал ТОВ “Наш 365” (логотип “Наш”), а “Наша Прага” (логотип “Максі ТВ”) діятиме за чинною концепцією. Нагадаємо, канал намагався переоформити ліцензію в грудні  2018 року. Однак тоді Нацрада не дозволила проліцензуватися каналу “Наш” та покарала його за самовільний запуск. Регулятор оголосив попередження ТОВ “Наша Прага” за самовільне переформатування жіночого телеканалу “Максі-ТВ” на інформаційний телеканал "Наш". А натомість того ж дня Нацрада задовольнила заяву ТОВ "Наше медіа" з Чернівецької області про зміну його логотипа "#Наше" на "#Наш". І саме на цій підставі відмовила ТОВ "Наша Прага" у зміні програмної концепції та логотипа "Максі-ТВ" на "Наш".

Тепер, відповідаючи на запитання членів Нацради, Тигран Мартиросян запевнив, що компанія отримала патентні права на логотип "Наш".

ТОВ "Наш 365" засноване в листопаді 2018 року. Наразі його власниками є співробітники каналу "Наш / Максі-ТВ": директор з маркетингу та PR телеканалу Євгенія Баранська, генеральний продюсер Євген Дудник, головний редактор Роксолана Завінська, ведуча програми "Президент" та денних live-ефірів Ангеліна Пичик, генеральний директор Олена Рудик і випусковий редактор Ольга Хім'як.

Кожен з них володіє часткою 16,67% (100 тис. грн статутного капіталу). Очолює компанію Олена Рудик. Основний вид діяльності – виробництво кіно- та відеофільмів, телевізійних програм.

7 листопада 2018 року в ефір вийшов новий інформаційний телеканал "Наш", власником якого став батько народного депутата Євгена Мураєва, очільника партії "Наші", Володимир Мураєв. "Наш" розпочав тестове мовлення на супутнику і в кабельних мережах на базі нішевого жіночого телеканалу "Максі-ТВ" (ТОВ "Наша Прага"). Кінцевим бенефіціарним власником ТОВ "Наша Прага" став Володимир Мураєв, керівником компанії – колишній виконавчий продюсер каналу NewsOne Тигран Мартиросян.

У грудні 2018 року Регулятор виніс попередження ТОВ "Наша Прага" за самовільне переформатування жіночого телеканалу "Максі-ТВ" на інформаційний телеканал "Наш". Пізніше Нацрада ще раз перевірила канал, виявила, що він не виконав розпорядження про усунення порушень, і 28 березня 2019 року вирішила звернутися до суду з позовом про анулювання ліцензії ТОВ "Наша Прага". У травні 2019 року суд зупинив провадження в справі про анулювання ліцензії, оскільки канал ще оскаржує рішення Нацради від 28.03.2019 про звернення до суду щодо анулювання ліцензії.

Liked the article?
Help us be even more cool!