ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Телеканал для тимчасово окупованих територій називатиметься "Дім" / "Дом" – ЗМІ

27.02.2020, 16:39
Фото – bug.org.ua
Фото – bug.org.ua

Новостворений телеканал для тимчасово окупованих територій розпочне мовлення 1 або 2 березня. Дизайн лого каналу є таким, що назву прочитати двома різними способами – як “Дім”, так і “Дом”. 

Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на три різних джерела, наближених до Міністерства культури, молоді та спорту і команди, яка працює над створенням каналу.

За словами джерел, назву нового каналу затверджував Президент Володимир Зеленський. 

Як повідомляв ІМІ, 7 лютого міністр культури, молоді та спорту України Володимир Бородянський анонсував, що телеканал для тимчасово окупованих територій запустить своє мовлення 1 березня поточного року.

12 січня телеканал іномовлення України UATV припинив мовлення в прямому ефірі, з 13 січня програми виходять у записі. Планувалося, що 15 лютого замість UATV має розпочати мовлення новий державний розважально-інформаційний канал для тимчасово окупованих територій, який мовитиме українською і російською та показуватиме розважальний контент виробництва українських медіагруп і власні новини.

19 лютого колишня журналістка UATV Анастасія Федченко заявила, що ведучі політичного ток-шоу “Пульс” (телеканал “112 Україна”) Володимир Полуєв і Ганна Степанець стали консультантами каналу для окупованих територій, який створюється замість телеканалу іномовлення UATV.

19 лютого міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський повідомив, що дізнався зі ЗМІ про залучення ведучих “112 Україна” до консультування нового українського телеканалу для жителів тимчасово окупованих територій.

Liked the article?
Help us be even more cool!