ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ведучі "112 Україна" консультують канал для тимчасово окупованих територій

19.02.2020, 17:07
Фото – "Детектор медіа"
Фото – "Детектор медіа"

Ведучі політичного ток-шоу “Пульс” (телеканал “112 Україна”) Володимир Полуєв і Ганна Степанець стали консультантами каналу для окупованих територій, який створюється замість телеканалу іномовлення UATV.

Про це 19 лютого повідомила у фейсбуці колишня журналістка UATV Анастасія Федченко, а також цю інформацію “Детектору медіа” підтвердило джерело.

“На прохання трудящих. Консультанти – ведучі 112 каналу Володимир Полуєв і Анна Степанець. Нового редактора я чекати не стала”, – розповіла Федченко.

Також вона повідомила, що 17 січня написала заяву на звільнення з UATV. За її словами, із UATV звільнилося дві третини колективу.

“Близько тижня тому з’явилась інформація, що прийшли нові шеф-редактори. Зі 112 каналу. Потім вони виявилися консультантами. Співбесід не проводили, але запитували в працівників про місію нового каналу та про те, як потрібно подавати новини для жителів тимчасово окупованих територій. Я в тому фарсі участі не брала”, – розповіла вона.

Нагадаємо, 12 січня телеканал іномовлення України UATV припинив мовлення в прямому ефірі, з 13 січня програми виходять у записі. Планувалося, що 15 лютого замість UATV має розпочати мовлення новий державний розважально-інформаційний канал для тимчасово окупованих територій, який мовитиме українською і російською та показуватиме розважальний контент виробництва українських медіагруп і власні новини.

7 лютого міністр культури, молоді та спорту України Володимир Бородянський анонсував, що телеканал для тимчасово окупованих територій запустить своє мовлення 1 березня поточного року.

Liked the article?
Help us be even more cool!