ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд у справі Вишинського перенесли на 14 січня

06.11.2019, 14:44
Фото - Володимир Гонтар/УНІАН/Громадське
Фото - Володимир Гонтар/УНІАН/Громадське

6 листопада Подільський районний суд Києва переніс слухання справи за підозрою керівника “РІА Новини Україна” Кирила Вишинського в державній зраді на 14 січня наступного року. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на пресслужбу прокуратури АР Крим.

“Сьогодні, 6 листопада 2019 року, керівник “РІА Новини Україна” в черговий раз не з'явився в судове засідання. За словами сторони захисту, неявка пов'язана з перебуванням на лікуванні”, - зазначили в прокуратурі.

У зв'язку з цим Подільський районний суд міста Києва переніс судове засідання на 14 січня 2020 року.

Як повідомляв ІМІ, 6 листопада керівник “РІА Новини Україна” Кирило Вишинський повідомив,  що за станом здоров'я не може поїхати на засідання суду в Київ.

Кирило Вишинський не приїхав 16 вересня на судове засідання у своїй справі.

28 серпня Київський апеляційний суд випустив головного редактора “РІА Новини Україна” Кирила Вишинського, підозрюваного в державній зраді, під особисте зобов’язання.

7 вересня Україна обмінялася з Росією в’язнями у форматі "35 на 35". До України повернулися 24 військовополонених моряки та політв’язні, зокрема режисер Олег Сенцов і журналіст Роман Сущенко. 

Прокуратура АР Крим повідомила, що процесуальний статус керівника “РІА Новини Україна” Кирила Вишинського в кримінальному провадженні, яке розслідують українські органи прокуратури, залишається незмінним – його підозрюють у державній зраді.

Liked the article?
Help us be even more cool!