ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд у Криму знову заарештував журналіста Гайворонського

08.05.2019, 11:20
Фото - Фейсбук Євгена Гайворонського / krymr.com

Підконтрольний Кремлю Київський районний суд Сімферополя заарештував на 10 діб ялтинського журналіста, блогера Євгена Гайворонського за відмову проходити медобстеження під час його попереднього затримання 26 березня, повідомляє Крим.Реалії.

Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання в Сімферополі. 7 травня повідомлялося, що російські силовики затримали Гайворонського.

Як повідомляв ІМІ, 26 березня в Криму затримали ялтинського журналіста Євгена Гайворонського за підозрою у вживанні наркотичних засобів.

26 березня російський Мировий суд у Ялті заарештував журналіста Євгена Гайворонського на 12 діб за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 6.9 КоАП (вживання наркотичних речовин без призначення лікаря). Суд також зобов'язав Гайворонського пройти лікування від наркотичної залежності. Гайворонський назвав “маячнею” звинувачення у вживанні наркотиків.

7 квітня Євген Гайворонський вийшов на свободу з ізолятора тимчасового тримання Сімферополя.

6 березня в Ялті російські силовики провели обшук у журналіста і блогера, який співпрацює із севастопольським виданням “Примечания”, Євгена Гайворонського за місцем його проживання.

23 березня севастопольський інформаційний сайт “Примечания” повідомив, що припинив співпрацю з ялтинським журналістом Євгеном Гайворонським після його “проукраїнських висловлювань” і коментарів, що “не відображають позиції редакції”.

Liked the article?
Help us be even more cool!