ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд у Ялті заарештував журналіста Гайворонського

27.03.2019, 10:25
Фото - Фейсбук Євген Гайворонський/krymr.com

26 березня російський Мировий суд у Ялті заарештував журналіста Євгена Гайворонського на 12 діб. Про це повідомляє Крим.Реалії з посиланням на кримське інформагентство “Крыминформ”.

“За вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 6.9 КоАП (вживання наркотичних речовин без призначення лікаря), призначити йому адміністративне покарання у вигляді адміністративного арешту строком на 12 діб”, – оголосила рішення суддя.

Крім того, за інформацією ЗМІ, суд зобов'язав Гайворонського пройти лікування від наркотичної залежності.

“Покласти на Гайворонського обов'язок пройти діагностику і практичне лікування у зв'язку зі вживанням психотропних речовин без призначення лікаря. Роз'яснити Гайворонському Євгену Борисовичу, що ухилення від вищевказаного обов'язку тягне за собою адміністративну відповідальність”, – йдеться в рішенні суду.

Як повідомляв ІМІ, 26 березня у Криму затримали ялтинського журналіста Євгена Гайворонського “через наркотики”.

23 березня севастопольський інформаційний сайт “Примечания” повідомив, що припинив співпрацю з ялтинським журналістом Євгеном Гайворонським після його “проукраїнських висловлювань” і коментарів, що “не відображають позиції редакції”.

6 березня в Ялті російські силовики провели обшук у журналіста і блогера, який співпрацює із севастопольським виданням “Примечания”, Євгена Гайворонського за місцем його проживання.

Liked the article?
Help us be even more cool!