ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд переніс на жовтень підготовче засідання за позовом Богдана проти НСТУ та "Схем"

19.09.2019, 11:43
Фото - arynews.tv
Фото - arynews.tv

19 вересня Шевченківський районний суд Києва відклав підготовче засідання у справі за позовом Андрія Богдана до ПАТ “Національна суспільна телерадіокомпанія Україна” та до журналістів програми “Схеми” про захист честі гідності, ділової репутації та спростування недостовірної інформації. Про це повідомляється на сайті суду.

Суддя, що головує, задовольнив клопотання представника відповідачів про відкладення підготовчого судового засідання у справі для забезпечення права на підготовку та подання відзиву на позовну заяву.

Наступне підготовче засідання призначено на 1 жовтня 2019 року на 15-ту годину.

Як повідомляв ІМІ, 20 серпня очільник Офісу президента Андрій Богдан подав позов проти журналістів програми “Схеми” (Седлецької Н., Савчука М., Єгошиної В.) і НСТУ про захист честі, гідності, ділової репутації та спростування недостовірної інформації.

Керівник Офісу Президента України Андрій Богдан через суд хоче домогтися, щоб журналісти програми “Схеми” і НСТУ спростували недостовірну інформацію, зокрема про те, що у 2018 – на початку 2019 року він перетинав білоруську повітряну ділянку кордону 11 разів, а починаючи з 2014 року нібито шість разів перетинав російський кордон і в аеропорту “Внуково” зафіксовано його три злети та три вильоти. 

Шевченківський райсуд Києва відкрив провадження за цим позовом та призначив підготовче засідання на 19 вересня.

Liked the article?
Help us be even more cool!