ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Богдан подав до суду на журналістів "Схем" та НСТУ

22.08.2019, 11:40
Фото – rbc.ua

Очільник Офісу Президента Андрій Богдан подав до суду на журналістів програми "Схеми" та НСТУ. Про це повідомляє Gazeta.ua з посиланням на Єдиний портал судової влади.

Позов надійшов до суду 20 серпня.

Богдан позивається до трьох журналістів "Схем" – Валерії Єгошиної, Максима Савчука і Наталії Седлецької, а також Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Позов стосується захисту честі, гідності та ділової репутації. Утім, жодних деталей, який саме сюжет "Схем" порушив честь і гідність Богдана, не зазначено.

Справу розглядатиме суддя Ірина Фролова.

Як повідомляє  Радіо Свобода, наразі ні журналісти, ні редакція тексту позову ще отримали.

"Щойно він надійде, ми проаналізуємо його з юристами та озвучимо нашу позицію щодо позовних вимог Андрія Богдана", – зазначила головна редакторка Київського бюро Радіо Свобода Інна Кузнецова.

Андрій Богдан – у минулому особистий адвокат Коломойського, який тепер є головою Офісу Президента Володимира Зеленського. Він неодноразово фігурував у розслідуваннях "Схем".

Журналісти розповідали про таємну зустріч Андрія Богдана з тодішнім головою Конституційного суду України Станіславом Шевчуком.

Крім того, вони з’ясували, що Андрій Богдан, який здійснював юридичний супровід кампанії команди кандидата в президенти Володимира Зеленського, щонайменше п’ять разів починаючи із січня 2019 року літав з Києва до Тель-Авіва, де на той час мешкав олігарх Ігор Коломойський.

Liked the article?
Help us be even more cool!