ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд над "Гречкою" відбудеться після виборів

04.10.2012, 01:12
Кіровський районний суд міста Кіровограда переніс на 14 листопада розгляд позову кандидата в депутати від Партії регіонів Олександра Шаталова про захист честі, гідності та ділової репутації проти кіровоградського інтернет-видання “Гречка”. Таке рішення суд ухвалив 3 жовтня 2012 року, повідомляє “Гречка”.

“Засідання, щойно розпочавшись, відразу перенесли: постало питання про можливість проведення слухання за відсутності позивача та його представника, а також двох відповідачів та їхніх представників. Ті заздалегідь звернулися з клопотанням про перенесення судового засідання у зв’язку з тим, що їхні захисники в той самий час були присутні на слуханнях по інших справах. Суд переніс засідання на 14 листопада 2012 року на 11.00.

Тобто, вже друга справа в якій Партія регіонів та її мажоритарник позиваються до суду на незалежні медіа Кіровограда, зависла у повітрі і до кінця виборів не буде вирішена на користь жодної зі сторін”, - зазначає видання.

Нагадаємо, Олександр Шаталов та Кіровоградська обласна організація Партії регіонів подали позови проти “Гречки” з вимогою спростування інформації, оприлюдненої на сайті. Зокрема, вимагають спростувати передрук частини інтерв’ю Вадима Кащенка, в якому він давав оціночні судження діям кандидата в депутати Олександра Шаталова, і яке передрукував головний редактор “Гречки” Валерій Лебідь.

Раніше Кіровоградська обласна організація Партії регіонів подала до суду на молодіжний онлайн-журнал “Гречка” і вимагала спростувати інформацію про використання партією адмінресурсу.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!