ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд дозволив Нацполіції вилучити дані про підозрюваного у Google

07.12.2018, 12:17

Печерський районний суд Києва дозволив слідчим Національної поліції вилучити в компанії Google Inc дані одного з користувачів у межах розслідування справи про поширення вірусів хакером із Дніпра. Про це йдеться в судових матеріалах, повідомляє LB.ua.

Досудове розслідування встановило, що в компанії Google Inc є відомості, необхідні як докази причетності підозрюваного в кримінальному злочині. Під час розслідування виникла необхідність в отриманні відомостей про обліковий запис електронної пошти компанії Google користувача [email protected].

Суд задовольнив клопотання Нацполіції і дозволив ознайомитися та вилучити в компанії Google копії широкого спектра даних, які використовував підозрюваний. Йдеться не тільки про прив'язаний до пошти номер телефону та IP-адресу, але й такі дані, як контакти з адресної книги, журнали викликів, дані з файлів cookie, дані про опубліковані повідомлення, публікації, коментарі, фото-, відеоматеріали, в тому числі ті, які були видалені користувачем, інформація про веб-ресурси, на яких розміщувалася і поширювалася реклама користувача та інформація про одержувача коштів як оплати за рекламу.

Liked the article?
Help us be even more cool!