ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Стоп цензура!" оголосила в розшук охоронця, який напав на журналісток

13.09.2012, 03:50

Сьогодні учасники руху "Стоп цензурі!" оголосили у всеукраїнських розшук людину, яка 3 вересня на Всесвітньому газетному конгресі перешкоджала проведенню журналістської акції на підтримку свободи слова в Україні, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Кілька десятків журналістів розклеїли в центрі Києва листівки з фотографією людини, яка могла бути одним з охоронців президента України, і проханням допомогти в його пошуку.

"Особливі прикмети розшукуваного охоронця: зріст - 185 -195 см., міцна статура, виглядає на 35-45 років, русяве волосся. На момент інциденту був одягнений в чорний костюм, сіру сорочку і сіро-чорну краватку в смужку. Нахабний, безпардонний, не має поваги до жінок", - написано в оголошенні.

Журналісти планували пройти і до Адміністрації президента, але вулиця Банкова виявилася перекрита в зв'язку з візитом прем'єр-міністра Туреччини. До Адміністрації президента пропустили тільки акредитованих на подію журналістів, але й у них на вході забрали листівки.

Декілька листівок журналісти передали представникам Управління державної охорони. Ті запевнили, що людину на фото вони не знають.

Нагадаємо, 3 вересня 2012 року охорона вирвала плакати у головного редактора “Української правди” Олени Притули та редактора Kyiv Post Катерини Горчинської під час виступу Віктора Януковича на Всесвітньому газетному конгресі та форумі редакторів у Києві.

Пізніше прес-служба Управління держохорони розповсюдила повідомлення про те, що акції журналістів під час виступу Януковича перешкоджали приватні особи.
 
 
Liked the article?
Help us be even more cool!