ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Справу щодо нападу на журналістку "Інтера" можуть закрити – суд

20.04.2021, 16:33
Фото - kyiv.gp.gov.ua
Фото - kyiv.gp.gov.ua

У Солом’янському районному суді Києва повідомили, що 19 травня ставитиметься питання про закриття провадження щодо нападу та спроби зґвалтування журналістки “Інтера” Анастасії Лугової у зв’язку зі смертю в СІЗО обвинуваченого. Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на пресслужбу суду.

У суді підтвердили, що через смерть обвинуваченого засідання в справі перенесли на 19 травня.

“Буде ставитися питання про закриття провадження у зв’язку зі смертю обвинуваченого. Якщо ніхто не буде заперечувати, то суд ухвалить відповідне рішення. Якщо будуть якісь заперечення, то вже по факту, по ситуації розглядатимуться”, – розповіли в пресслужбі суду.

Як повідомляв ІМІ, 20 квітня потерпіла журналістка “Інтера” Анастасія Лугова повідомила, що 13 квітня в слідчому ізоляторі помер обвинувачений у нападі на неї та спробі зґвалтування.

1 серпня 2020 року Солом'янський районний суд Києва обрав підозрюваному в побитті та спробі зґвалтування журналістки “Інтера” Анастасії Лугової запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 28 вересня включно.

31 липня 2020 року в одному з вагонів пасажирського потягу сполученням Маріуполь – Київ пасажир побив і намагався зґвалтувати жінку. Зловмисником виявився раніше судимий за вчинення крадіжки уродженець Запоріжжя, 1975 року народження.

За цим фактом чоловіку було повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 153 (“Сексуальне насильство”), ч. 2 ст. 122 (“Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження”) Кримінального кодексу України.

Liked the article?
Help us be even more cool!