ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Слідство.Інфо" запустило клуб доброчинців

09.10.2020, 16:08
Фото – Слідство.Інфо
Фото – Слідство.Інфо

Агенція журналістських розслідувань “Слідство.Інфо” запустила клуб доброчинців та друзів. Про це повідомляється на сайті видання.

"Слідство-клуб" – наша спільнота доброчинців та прихильників агенції. Щодня ми створюємо якісну журналістику, де дотримуються високих стандартів професії. Своєю роботою ми захищаємо права людини, верховенство права й національні інтереси країни. Ми не маємо постійного грантодавця та не отримуємо фінансування від політиків. Тому дуже важливо, щоб читачі, які цінують нашу роботу, могли підтримувати наше існування й фінансово", – йдеться в повідомленні.

Приєднавшись до "Слідство-клубу", його члени стануть частиною закритої телеграм-спільноти, де обговорюватимуться матеріали редакції й теми майбутніх розслідувань. 

Також щомісяця члени клубу отримуватимуть персоналізоване розсилання, де редакція звітуватиме про виконану роботу й зібрані від доброчинців кошти. Буде можливість екскурсії до офісу "Слідства.Інфо", де розкажуть про внутрішню кухню розслідувань, познайомлять з командою агенції.

Окрім цього, члени клубу щорічно отримуватимуть подарунки від команди "Слідства.Інфо".

Для того щоб стати частиною клубу, потрібно підтримати діяльність агенції на невелику суму на сторінці "Слідство-клубу" або через платформу Patreon. Щомісяця – 100 гривень, щокварталу – 300 гривень, щороку – 1000 гривень.

Як повідомляв ІМІ, видання NV.ua запровадило 25 лютого платний доступ до частини контенту.

У червні "Українська правда" повідомила про створення Клубу УП.

24 серпня регіональне інтернет-видання "Волинь Online" запустило платний доступ до свого контенту (PayWall).

Liked the article?
Help us be even more cool!