ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

НВ запровадило платний доступ до частини контенту

25.02.2020, 14:22
Фото – Новое время
Фото – Новое время

Видання NV.ua запровадило відсьогодні, 25 лютого, платний доступ до частини контенту. Про це повідомляється на сайті видання.

“НВ стає першим в Україні великим суспільно-політичним сайтом, який приєднується до світового тренду і вводить передплату для доступу до частини контенту (пейволл) – виключно рекламна модель не дозволяє виробляти якісний контент у тих кількостях, які необхідні в сучасному світі. Це означає, що деякі матеріали на сайті тепер можна буде прочитати тільки за передплатою”, – йдеться в повідомленні. 

Головний редактор НВ Віталій Сич пояснив такий крок:

“Протягом багатьох років ми публікували гучні розслідування, робили саркастичні обкладинки і брали інтерв'ю у яскравих знакових людей. Над створенням цього контенту працює більше сотні осіб. Тепер ми розуміємо, що одного лише нашого ентузіазму і обмежених рекламних доходів для цього недостатньо. Тому ми хочемо попросити підтримки у вас. Ви можете самі оплатити новини, розслідування і статті лідерів думок. Або ви можете отримувати безкоштовну інтерпретацію подій. Але пам'ятайте: для того щоб ви це побачили або прочитали безкоштовно, хтось уже заплатив”.

Без передплати можна буде, як і раніше, прочитати “всі термінові, важливі, цікаві новини, картину дня”.

У платному доступі будуть великі авторські матеріали, розслідування, рейтинги, всі матеріали журналу “НВ”, а також деякі думки і огляди – 15–20 матеріалів на день.

НВ гарантує, що читачі не побачать просування інтересів політиків, бізнесменів і партій, а також прихованої комерційної реклами, яку називають джинсою.

Liked the article?
Help us be even more cool!