ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Слідчі перевірять причетність батька заступника мера Черкас до нападу на Комарова

07.08.2019, 12:05
Фото - Фейсбук Вадима Комарова

Слідство перевірить особисті речі та документи батька заступника міського голови Черкас Андрія Ботнара, який, за версією поліції, може бути причетним до нападу на черкаського журналіста Вадима Комарова. 

Про це йдеться в ухвалі Придніпровського райсуду Черкас від 30 липня, якою суд задовольнив клопотання слідчої ГУНП Юлії Бончук, повідомляє видання 18000.

У матеріалах слідства зазначається, що однією з версій вчинення злочину проти Вадима Комарова є помста через його журналістку діяльність.

Під час відпрацювання цієї версії правоохоронцями перевірялася конфліктна ситуація Комарова з Юрієм Ботнаром щодо розслідування його дій стосовно своїх підлеглих. Так, в опублікованих Комаровим матеріалах йшлося про вимагання заступником мера від директора ДЮСШ “Спартак” Тетяни Бордовської, аби остання взяла на себе відповідальність за роботу ДЮСШ у будівлі, яка не введена в експлуатацію.

В ухвалі зазначається, що до вчинення злочину може бути причетним та володіти інформацією, яка має значення для досудового розслідування, батько Юрія Ботнара – Андрій, що також є членом ВО “Свобода”.

“Отже, виникла необхідність у проведенні тимчасового доступу до речей і документів, а саме: інформації про з’єднання мобільного телефону, про вхідні, вихідні, нульові дзвінки, СМС-повідомлення за абонентським номером, а також інформацію про дату, час активації та місце, час і дату, коли здійснювалося поповнення рахунку, інформацію про GPRS з’єднання за вказаними телефонними номерами в період з початку року”, - йдеться в ухвалі суду

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Як повідомляв ІМІ, черкаська поліція встановила особу, ймовірно причетну до вбивства журналіста Вадима Комарова та вилучила молоток та сокиру, які можуть бути знаряддям вчинення злочину.

До організації нападу на черкаського журналіста Вадима Комарова може бути причетний засуджений, що нині відбуває покарання у Черкаській виправній колонії №62, йдеться в ухвалі Придніпровського райсуду Черкас

Уночі 20 червня помер черкаський журналіст Вадим Комаров, якого побили в місті 4 травня. Після побиття потерпілого з тяжкими тілесними ушкодженнями було доставлено до лікарні. Журналіст у важкому стані перебував у реанімації.

Поліція спочатку відкрила за цим фактом кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (“Умисне тяжке тілесне ушкодження”) Кримінального кодексу України.

Згодом слідчі перекваліфікували кримінальне провадження за статтями 15 та 115 Кримінального кодексу України (“Замах на умисне вбивство”).

Слідство у справі про вбивство черкаського журналіста Вадима Комарова розглядає три версії.

20 червня поліція оприлюднила фоторобот імовірного нападника на Вадима Комарова.

Liked the article?
Help us be even more cool!