ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Шустер повертається зі "Свободою слова" на українське ТБ

29.07.2019, 10:34

Фото - kanalukraina.tv

На каналі “Україна” стартує нове соціально-політичне ток-шоу “Свобода слова Савіка Шустера”. Про це повідомляється на сайті телеканалу. 

Програма вийде в ефір 6 вересня і виходитиме щоп’ятниці о 21 годині.

“Я повертаюсь у нову Україну, країну сповнену надії і ми розраховуємо, що ця надія відобразиться у нашій студії. Я радію тому, що буду причетний до змін, що відбуваються у країні”, – зазначив Савік Шустер. 

Як повідомляв LB.ua, на початку травня Савік Шустер повернувся в Україну. Тоді він заявив журналістам, що прибув ненадовго – можливо, на тиждень. За його словами, основною метою візиту була зустріч з давнім бізнес-партнером Павлом Єлізаровим. Також Шустер мав намір прояснити ситуацію з відкритими в Україні судовими розглядами.

Тоді телеведучий заявив, що живе в одній із країн Азії та повертатися до роботи в журналістиці він поки що не готовий, але, водночас, цілком від ідеї про створення телеканалу не відмовився.

Як повідомляв ІМІ, у червні 2019 року стало відомо, що Державна фіскальна служба закрила справу відкриту у 2016 році проти Савіка Шустера щодо ухилення від сплати податків. Йому анулювали дозвіл на працевлаштування в Україні, але Окружний адміністративний суд Києва скасував рішення Київського центру зайнятості про заборону на роботу в Україні Савіку Шустеру.

Liked the article?
Help us be even more cool!