ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд дозволив Шустеру працювати в Україні

14.06.2016, 10:20

13 червня Окружний адміністративний суд Києва скасував рішення Київського центру зайнятості про заборону на роботу в Україні Савіку Шустеру. Про це повідомляється на сторінці Студії Савіка Шустера у Facebook.

“Дії співробітників центру зайнятості визнали протиправними, а наказ, згідно з яким телеведучому забороняли працювати в Україні - недійсним”, - йдеться у повідомленні. Як повідомляв ІМІ, 26 квітня стало відомо, що телеведучому Савіку Шустеру анульовано дозвіл на працевлаштування в Україні.

26 квітня у Державній службі зайнятості телеведучому Савіку Шустеру пояснили, що підставою для анулювання йому дозволу на роботу в Україні стало надання недостовірних даних. Зокрема, що він разом із заявкою на отримання дозволу на роботу надав недостовірні дані, а саме – недійсну довідку про несудимість.

Телеведучий Савік Шустер заявив, що має намір працювати в Україні без дозволу.

26 квітня журналіст і телеведучий Савік Шустер оголосив голодування, доки йому не повернуть право працювати в Україні.

Президент України Петро Порошенко висловив сподівання на якнайшвидше врегулювання ситуації з дозволом на роботу в Україні журналісту Савіку Шустеру.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив розібратися в ситуації з анулюванням дозволу Шустеру.

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що як підтримку запропонував Шустеру трансляцію його ток-шоу на телеканалі “Київ”.

Представник ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Дуня Міятович висловила стурбованість через “перешкоджання роботі” журналіста і телеведучого Савіка Шустера в Україні.

26 квітня Державна фіскальна служба заявила, що має намір провести податкову перевірку телеведучого Савіка Шустера у рамках розслідування кримінального провадження, внесеного в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 2 та ч. 3 ст. 212 КК України, за фактом умисного ухилення від сплати податків відносно громадянина Канади Савіка Шустера та стосовно службових осіб ТОВ “Савік Шустер Студія”

28 квітня Держслужба зайнятості призупинила рішення про анулювання дозволу на роботу в Україні телеведучому Савіку Шустеру.

З 29 квітня ток-шоу “Шустер live” транслюється на комунальному телеканалі “Київ”.

Студія Савіка Шустера подала позов до Окружного адміністративного суду м. Києва з вимогою визнати протиправним та скасувати рішення Київського міського центру зайнятості про анулювання дозволу на працевлаштування Савіку Шустеру.

Liked the article?
Help us be even more cool!