ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ДФС закрила справу щодо Шустера про ухилення від сплати податків

07.06.2019, 10:00

Державна фіскальна служба закрила справу проти журналіста Савіка Шустера щодо ухилення від сплати податків. Про це повідомляє Lb.ua з посиланням на адвоката Шустера Ярослава Романчука.

“Кримінальну справу закрито через відсутність складу злочину”, – сказав він.

Адвокат пояснив, що 5 червня він отримав відповідь на свій запит від слідчих органів ДФС про закриття кримінального провадження через відсутність складу злочину в діях Савіка Шустера, хоча рішення суду, яким було скасовано податкове рішення про стягнення понад 13 млн гривень, було винесено ще в грудні 2017 року.

Як повідомляв ІМІ, у січні 2016 року телеведучий Савік Шустер заявив, що проти його компанії відкрито кримінальне провадження за підозрою в несплаті податків і його викликають на допит до ДФС.

26 квітня 2016 року стало відомо, що телеведучому Савіку Шустеру анульовано дозвіл на працевлаштування в Україні.

У Державній службі зайнятості телеведучому Савіку Шустеру пояснили, що підставою для анулювання йому дозволу на роботу в Україні стало надання недостовірних даних. Зокрема, що він разом із заявкою на отримання дозволу на роботу надав недостовірні дані, а саме недійсну довідку про несудимість.

28 квітня 2016 року Держслужба зайнятості призупинила рішення про анулювання дозволу на роботу в Україні телеведучому Савіку Шустеру.

Студія Савіка Шустера подала позов до Окружного адміністративного суду м. Києва з вимогою визнати протиправним та скасувати рішення Київського міського центру зайнятості про анулювання дозволу на працевлаштування Савіку Шустеру.

13 червня Окружний адміністративний суд Києва скасував рішення Київського центру зайнятості про заборону на роботу в Україні Савіку Шустеру.

Liked the article?
Help us be even more cool!