ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Шуфрич веде перемовини про купівлю ще одного каналу

01.02.2022, 11:44
Фото – 24 канал
Фото – 24 канал

Голова Комітету Верховної Ради з питань свободи слова Нестор Шуфрич розглядає можливість купівлі ще одного українського каналу. 

Про це він сказав ведучій Діані Панченко під час ефіру “Українського формату” 26 січня, повідомляє “Детектор медіа”.

“Зізнаюся вам як своєму партнеру про те, що я веду переговори щодо придбання нової ліцензії. І я сподіваюся, що шостий канал "по беспределу" в Україні вже не закриють”, – сказав він.

У коментарі виданню Нестор Шуфрич зазначив, що поки не може сказати щодо якого каналу ведуться перемовини: “Якщо угода відбудеться, повідомлю”. 

Також він уточнив, що визначитися має до 1 березня. На запитання, чи є з-поміж тих каналів, купівлю яких він розглядає, закарпатський супутниковий канал Sirius та економічний Ukrainian News Channel, Шуфрич сказав, що не може поки що розголошувати цю інформацію і стосовно цих каналів теж.

Як повідомляв ІМІ, 13 січня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила скерувати результати перевірки супутникового телеканалу “Перший незалежний” (ТОВ “Тайм медіа”), який належить Шуфричу, до Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК). Це буде зроблено для реагування на потенційний конфлікт інтересів кінцевого бенефіціарного власника медіа народного депутата Нестора Шуфрича. Адже Шуфрич одночасно є народним депутатом України та головою Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова.

24 вересня стало відомо, що Нестор Шуфрич придбав 60% акцій телеканалу “Перший незалежний” (ТОВ “Тайм медіа”), який організували працівники та менеджери санкційних телеканалів ZIK, NewsOne і “112 Україна”. 

28 жовтня Нестор Шуфрич став власником ТОВ “Телепростір” (телеканал UkrLive).

2 лютого 2021 року Президент України Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони від 2 лютого 2021 року “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”, яке передбачає запровадження на п'ять років санкцій проти народного депутата Тараса Козака та юридичних осіб, що володіють телеканалами “112 Україна”, NewsOne та ZIK.

Liked the article?
Help us be even more cool!