ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Штаб Трампа подав до суду на CNN

10.03.2020, 12:02
Фото – ir.net
Фото – ir.net

Передвиборчий штаб Президента США Дональда Трампа 6 березня подав до Окружного суду північного округу Джорджії позов проти американського телеканалу CNN за публікацію нібито "помилкових і наклепницьких" заяв про намір звернутися до Росії по допомогу на виборах у 2020 році.

Про це повідомляє "Детектор медіа" з посиланням на Fox News.

Канал звинувачують у наклепі через публікацію статті Ларрі Ноубла від 13 червня 2019 року на CNN.com, у якій ішлося, що штаб Дональда Трампа "оцінив можливі ризики та вигоди від того, щоб знову звернутися по допомогу до Росії у 2020 році, і вирішив залишити цей варіант на столі". У штабі стверджують, що в статті "не наводиться жодних фактів чи міркувань на підтвердження цієї думки". У позові також сказано, що автор "упереджений щодо Трампа".

Крім того, у штабі додали, що юридична команда Дональда Трампа минулого місяця зверталася до CNN із проханням відкликати цей матеріал та вибачитися, але керівники ЗМІ їм відмовили.

Як повідомляв ІМІ, 26 лютого передвиборчий штаб Президента США Дональда Трампа подав позов до Верховного суду штату Нью-Йорк проти видання The New York Times, звинувачуючи журналістів у поширенні неправдивої інформації. 

Підстава для позову – стаття New York Times, опублікована 27 березня 2019 року, де йшлося про розслідування в справі втручання Росії в перебіг президентської кампанії 2016 року.

Також передвиборчий штаб Президента США Дональда Трампа подав позов на газету The Washington Post за публікацію статті про змову Президента з Росією на виборах 2016 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!