ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Штаб Трампа позивається ще до однієї газети через статтю про змову з РФ

04.03.2020, 09:37
Фото - ВВС
Фото - ВВС

Передвиборчий штаб президента США Дональда Трампа подав позов на газету The Washington Post за публікацію статті про змову президента з РФ на виборах 2016 року.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Fox News.

“Передвиборчий штаб Трампа подав до суду на газету The Washington Post на “мільйони доларів” за публікацію “помилкових і наклепницьких заяв” про передбачувану змову з Росією", - йдеться у повідомленні.

Позов проти WP до окружного суду США у Вашингтоні, округ Колумбія подали адвокати Девід Тобін та Чарльз Дж. Хардер.

“Заяви (в статтях газети - ред.) були і залишаються на 100 відсотків помилковими і наклепницькими. У скарзі стверджується, що Post знала про неправдивість інформації під час її публікації, але робила це з навмисною метою завдати шкоди кампанії, вводячи в оману своїх власних читачів”, - сказала старший юрисконсульт Дональда Трампа Дженна Елліс, підкресливши, що у Washington Post повідомили про “змову” з РФ як про підтверджений факт.

Як повідомляв ІМІ, 26 лютого передвиборчий штаб Президента США Дональда Трампа подав позов до Верховного суду штату Нью-Йорк проти видання The New York Times, звинувачуючи журналістів у поширенні неправдивої інформації. 

Підстава для позову – стаття New York Times, опублікована 27 березня 2019 року, де йшлося про розслідування в справі втручання Росії в перебіг президентської кампанії 2016 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!