ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ще одного журналіста не пускали до суду на засідання в справі Медведчука

13.05.2021, 18:10
Фото – Букви
Фото – Букви

Журналіста Watchers.Media Станіслава Козлюка невідомі чоловіки не пускали до  приміщення Печерського суду Києва, де обирають запобіжний захід народному депутату від “Опозиційної платформи – За життя” Віктору Медведчуку, повідомляє Громадське

За словами Козлюка, вхід до суду перекрили невідомі люди в цивільному. Журналіст припускає, що це охоронці Медведчука, проте каже, що чоловіки так і не відрекомендувалися.

“Вони сказали, що є громадянами України, – цим усе обмежилося. Хто вони такі, чому вони не пускають усередину? Відповіді не було. Колеги зсередини суду кричали, що навіть керівника судової охорони Печерського районного суду Києва не пропускали”, – зазначив Козлюк.

Як повідомляв ІМІ, 13 травня невідомий чоловік заблокував кореспондента видання “Букви” та застосував фізичну силу, придавивши рукою горло, біля Печерського райсуду Києва, де народному депутату від “Опозиційної платформи – За життя” Віктору Медведчуку обирають міру запобіжного заходу.

13 травня народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива заважав журналістці hromadske Вікторії Рощиній вести стрім з-під будівлі суду, де обирають запобіжний захід лідеру партії Віктору Медведчуку, та припустився некоректних висловлювань на адресу журналіста Богдана Кутєпова.

13 травня народний депутат від “Опозиційної платформи – За життя” Ілля Кива заважав оператору 24 каналу вести відеознімання в Печерському районному суді Києва, який обирає запобіжний захід нардепу від ОПЗЖ Віктору Медведчуку.

Liked the article?
Help us be even more cool!