ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ще одна компанія відмовилася від реклами на ZIK

27.11.2019, 15:17
Фото – milkalliance.com.ua
Фото – milkalliance.com.ua

Група компаній “Молочний альянс” із 22 листопада, після звинувачень у підтримці російської агресії, відмовилася від розміщення реклами на телеканалі ZIK. Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на сайт компанії.

“ГК “Молочний альянс” з 22 листопада виключила канал ZIK зі спліту в рекламних кампаніях брендів портфелю, і наразі цей канал не буде входити до канального спліту при розміщенні рекламних кампаній брендів групи компаній в майбутньому”, – йдеться в повідомленні.

У компанії повідомили, що останнім часом в інтернеті та в низці груп у соціальних мережах почала активно поширюватись інформація щодо брендів “Яготинське” та “Пирятин”, їх звинувачують у спонсоруванні російської агресії: “Автори звинувачень акцентують увагу споживачів на тому, що, розміщуючи рекламу на телеканалі ZIK, виробники таким чином підтримують російську агресію”.

У ГК "Молочний альянс" пояснили, що укладали договір на розміщення реклами на початку 2019 року, коли канал належав іншим власникам і на ньому "працювала команда незалежних журналістів, яка боролася проти російської пропаганди".

Як повідомляв ІМІ, 22 листопада 2019 року компанія “Якобз Дау Егбертс Україна” ухвалила рішення відмовитися від співпраці з телеканалом ZIK. 

18 липня 2019 року український ліцензований ОТТ-провайдер інтернет-телебачення за кордон Mediacast.TV відмовився від співпраці з каналами, що входять до медіахолдингу “Новини” (“112 Україна”, ZIK, NewsOne), а також Максі-ТВ через проросійську спрямованість контенту цих телеканалів.

17 жовтня 2019 року Верховна Рада створила тимчасову слідчу комісію для проведення розслідування відомостей щодо дотримання вимог законодавства під час зміни власників інформаційних телеканалів та забезпечення протидії інформаційному впливу Російської Федерації. 

5 жовтня 2018 року власником корпоративних прав телеканалу NewsOne став соратник Віктора Медведчука, народний депутат від Опозиційного блоку Тарас Козак.

14 грудня 2018 року телеканал “112 Україна” повідомив, що новим власником каналу став народний депутат від політичної партії “Опозиційний блок” Тарас Козак.

14 червня 2019 року стало відомо, що телеканал ZIK купив Тарас Козак. На базі своїх медіаактивів він створив медіахолдинг “Новини”.

Liked the article?
Help us be even more cool!