ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ вирішила видворити з України громадянина РФ, що працював на пропагандистські ЗМІ

21.11.2017, 14:40
Фото - Ліга

Служба безпеки України заявляє, що ухвалила рішення про примусове повернення до Росії громадянина РФ Ігоря Петрашевича, який працював в Україні на російські ЗМІ і своїми матеріалами дискредитував Україну. Йому заборонений в’їзд до України терміном на три роки. Про це повідомила речниця СБУ Олена Гітлянська на своїй сторінці у Фейсбук.

“Служба безпеки України прийняла рішення про примусове повернення до Росії чергового прокремлівського пропагандиста Ігоря Петрашевича. Співробітники Служби встановили, що громадянин РФ працював в Україні на російські ЗМІ, зокрема “Федеральное агентство новостей”, rusvesna.su, riafan.ru. На замовлення редакцій росіянин готував упереджені матеріали про ситуацію в нашій державі, які активно тиражувалися у ЗМІ країни-агресора”, - повідомила речниця.

За словами Гітлянської, чоловік у своїх інформаціях “свідомо й безпідставно підривав авторитет органів державної влади в Україні, спотворював історичні факти становлення і розвитку українського народу та дискредитував Україну на міжнародній арені”.

“У рамках протидії гібридній війні держави-агресора в інформаційній сфері та локалізації потенційних загроз, а також у зв’язку з тим, що діяльність росіянина суперечить інтересам забезпечення національної безпеки України, її суверенітету, територіальної цілісності і конституційного ладу, 21 листопада 2017 року Ігоря Петрашевича буде примусово повернуто на територію РФ із забороною в’їзду до України терміном на три роки”, - повідомила речниця СБУ.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!