ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

КЖЕ випустила друге видання посібника про саморегуляцію медіа під час війни

Комісія з журналістської етики (КЖЕ) випустила друге видання посібника “Саморегуляція українських медіа під час дії воєнного стану в Україні”, йдеться в телеграм-каналі комісії.  

За словами голови Центру прав людини ZMINA, членкині КЖЕ Тетяни Печончик, видання містить найважливіші рішення комісії щодо роботи журналістів і медіа в період після повномасштабного вторгнення Росії в Україну. 

“Ми сподіваємося, що цей посібник буде корисним не тільки журналістам, які працюють, висвітлюють питання, що пов’язані з війною, щодня, але також і для студентів, викладачів факультетів журналістики”, – зазначила Тетяна Печончик.  Посібник вийшов за підтримки Представництва Freedom House в Україні. У виданні також розкрито юридичні аспекти роботи журналістів під час війни, пояснено питання журналістських стандартів, гендерної рівності й специфіку впливу комісії під час воєнного стану. 

Друкований посібник можна отримати, надіславши запит на пошту: [email protected]. Електронний варіант доступний за посиланням.

Liked the article?
Help us be even more cool!