ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сайт 24 каналу атакували росіяни

11.05.2023, 17:34

Сайт 24 каналу зазнав 11 травня російської хакерської атаки, повідомляється на сайті каналу.

Росіяни почали оперативно публікувати на сайті фейкові новини з погрозами та образами на адресу Президента України Володимира Зеленського та відправляти читачам відповідні “пуш-повідомлення”.

Як зазначає канал, атака відбулася напередодні публікації великого розслідування сайту про високопоставленого офіцера ГРУ Росії.

Каналу вдалося відбити атаку та оперативно визначили вразливості, через які вдалося атакувати сайт.

Головна редакторка сайту 24 каналу, коментуючи атаку, сказала, що росіянам дуже не подобається те, що медіа робить.

“Росіянам дуже не подобається те, що ми робимо. Про це свідчать як фейки ФСБ із використанням нібито “скрінів” із сайту 24 каналу, так і спроби хакерських атак. Жодні атаки не зупинять нас. Сайт відновив роботу. Росіяни традиційно зробили від'ємний наступ. Не зупиняємося і прямуємо до перемоги”, - наголосила Анастасія Зазуляк.

Генеральний директор 24 каналу Роман Андрейко зазначив, що канал відбив атаку росіян і визначив вектор атаки. “Ворог більше не пройде, а їх зухвалі попередження — пусте бахвальство”, – наголосив Андрейко.

Як повідомляв ІМІ, сайт 24 каналу зазнав 23 лютого 2022 року DDoS-атаки. Через атаку сервери тимчасово зупинили свою роботу. Атака на сайт почалася майже одночасно з атакою на урядові сайти.

Liked the article?
Help us be even more cool!