ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Роскомнагляд попередив новинний портал із Дніпра про блокування

23.06.2021, 11:00
Фото – amazon.com
Фото – amazon.com

Федеральна служба Росії з нагляду у сфері зв’язку, інформаційних технологій і масових комунікацій (Роскомнагляд) повідомила дніпровському порталу 49000.com.ua, що планує занести його до переліку заборонених на території РФ. 

Відповідний лист надійшов електронною поштою на адресу редакції 49000.com.ua.

Роскомнагляд вимагає видалити матеріал від 4 жовтня 2018 року "Малолітній АУЄшник з Дніпра: У нас країна така, що сісти може кожен”, у якій розповідається про субкультуру “А.У.”, що має деяку популярність серед підлітків, зокрема й у Дніпрі. 

Як зазначив Роскомнагляд, у матеріалі міститься інформація, заборонена до поширення в РФ. Він вимагає видалити його, а також окремо їх про це повідомити. 

Зі свого боку редакція 49000.com.ua заявила, що керується українським законодавством і матеріал залишиться доступним для читачів.

Як повідомляв ІМІ, 8 червня кропивницьке видання “Гречка” отримало листа від Роскомнагляду щодо внесення їх до списку сайтів, які поширюють інформацію, заборонену в РФ. Регулятор вимагав прибрати із сайту матеріал за 2015 рік "У Росії вчителя засудили за вірші на підтримку України й згадки про УПА".

31 березня hromadske заявило, що Роскомнагляд хоче заблокувати їхнє відео від 12 липня 2015 року. У ньому представники "Правого сектору" розповідають свою версію подій у Мукачеві у 2015 році.

1 травня редакція Тернопільського медіацентру отримала листа від служби підтримки YouTube, у якому повідомлялося, що Роскомнагляд хоче заблокувати їхнє відео "Правий сектор" Тернопільщини оголосив мобілізацію добровольців на тлі загострення з Росією" від 21 квітня 2021 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!