ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Роскомнагляд хоче заблокувати відео hromadske про стрілянину в Мукачеві у 2015 році

31.03.2021, 17:35
Фото – picture-alliance / chromorange / C. Ohde / DW
Фото – picture-alliance / chromorange / C. Ohde / DW

Федеральна служба РФ з нагляду у сфері зв'язку, інформаційних технологій і масових комунікацій (Роскомнагляд) хоче заблокувати відео hromadske від 12 липня 2015 року. У ньому представники "Правого сектору" розповідають свою версію подій у Мукачеві у 2015 році.

Відповідний лист надійшов виданню від служби підтримки YouTube, повідомляє Громадське.

Так, відеохостинг YouTube отримав від Роскомнагляду повідомлення про те, що матеріал порушує закон Росії “Про інформацію, інформаційні технології та захист інформації”. Тому служба додала посилання на відео до переліку заборонених матеріалів.

“Якщо ви не видалите контент, компанія Google може бути змушена заблокувати контент”, – йдеться в повідомленні. 

Натомість hromadske не планує видаляти відео.

Видання нагадує, що 11 липня 2015 року в Мукачеві стався збройний інцидент за участю бійців “Правого сектору” та людей місцевого політика Михайла Ланьо. “Правий сектор” звинувачував політика в контрабанді, а політик заперечував.

На відео один з бійців розповідає, що тодішній народний депутат Михайло Ланьо, відомий за прізвиськом Блюк, запросив “Правий сектор” на перемовини. За його словами, патрулі добровольчого корпусу чергували і не пускали контрабанду в регіоні. Депутат покликав їх до спортивної бази “Антарес”, яку контролює, але домовитися не вдалося. Під час перемовин сталася стрілянина. Детальніше про інцидент тут.

Liked the article?
Help us be even more cool!