ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Росіяни звозять на окуповані території мобільні сцени для пропаганди – ЦНС

Фото – tr.deborahnormansoprano.com
Фото – tr.deborahnormansoprano.com

Росіяни збільшують кількість джерел пропаганди на окупованих територіях і завозять до сіл "мобільні автоклуби".

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Йдеться про розміщення маленьких сцен з технікою для трансляції російських телеканалів та виступів кремлівських "агітаторів".

"Саме пропаганда є одним зі стовпів режиму путіна, і її ефективність полягає в контролі всіх джерел інформації та водночас в обмеженому доступі до інших джерел інформації", – зазначили в ЦНС.

Центр національного спротиву закликає жителів окупованих територій ігнорувати ці пропагандистські сцени й не обмежувати себе в доступі до правдивої інформації. 

Як повідомляв ІМІ, російські окупанти створили методичку для вчителів, де вказують, як розповідати учням про захоплення Криму. В цій методичці не згадується роль російських військових в окупації півострова. Згідно з нею до “возз'єднання Криму з Російською Федерацією” призвели виключно дії місцевого населення, яке начебто було незадоволене політикою українського уряду. Крім того, окупанти збільшують обсяги друкованих інформаційно-пропагандистських матеріалів для формування потрібної Кремлю громадської думки серед жителів Криму.

У серпні 2023 року росіяни вивозили українських підлітків з окупованих територій до російського міста Пенза – з 11 до 18 серпня там тривали "військово-патріотичні збори” у таборі "Гвардієць". Їм влаштовували вишколи, екскурсії пропагандистськими музеями й концерти пропагандиста Олега Газманова.

Liked the article?
Help us be even more cool!