ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Окупанти посилили пропаганду в друкованих медіа – ЦНС

Фото – колаж Центру національного спротиву
Фото – колаж Центру національного спротиву

Окупанти збільшують обсяги друкованих інформаційно-пропагандистських матеріалів для формування потрібної Кремлю громадської думки серед жителів Криму.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Зокрема, пропагандистське друковане видання “Крымская правда” у своїх матеріалах за перші дні жовтня використовувало наративи про те, що Кремль може створити загрози Канаді як відповідь на її заходи підтримки України. Пропагандисти нав’язують думки про нібито безуспішність контрнаступальних дій Сил оборони України, а також нав’язують вороже ставлення до НАТО.

"Крім цього, серед матеріалів цього видання варто звернути увагу на маніпулятивне читацьке голосування, яке окупанти ініціювали серед населення Криму, поставивши наступне питання: "Если лишить Украину выхода к Черному морю, оградит ли это Крым от атак беспилотников?”. При цьому були сформовані наступні варіанти відповідей: а) "поддерживаю – надо идти до Приднестровья"; б) "это не решит проблему, до Крыма не долетят, долетят до других регионов, надо покончить с Украиной”; в) “проблему решит использование ядерного оружия", – зазначили в ЦНС.

Liked the article?
Help us be even more cool!