ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Росіяни зламали сайт "Телеграфу" і розмістили фейк про Авдіївку

Онлайн-видання “Телеграф” повідомило, що російські хакери зламали його сайт і розмістили фейкову інформацію про нібито “розгром” росіянами елітних підрозділів ЗСУ в Авдіївці.

“Заради фейків про Авдіївку росіяни “ломанули” кілька популярних українських новинних сайтів – серед них і “Телеграф”. Учора, 18 лютого, на ресурсах кількох вітчизняних медіа з'явилися новини про начебто величезні втрати ЗСУ під Авдіївкою та “розгромлення елитних сил” нашої армії на цьому напрямку. У думаючих людей, звісно, одразу ж з'явилися підозри щодо правдивості такої інформації – особливо з урахуванням помилок в елементарних словах публікації”, – пише медіа.

Фейк, який росіяни розмістили на сайті "Телеграф" 18 лютого. Фото – "Апостроф"

Як зазначає редакція, розміщення фейкової новини стало можливим через злам систем безпеки, якими користуються окремі медіа. 

Як повідомляв ІМІ, 18 лютого “Апостроф” заявив, що росіяни зламали його сайт та розмістили на ньому дезінформацію про нібито “розгром” росіянами елітних підрозділів ЗСУ в Авдіївці.

Також цього дня були зламані акаунт “Української правди” в соцмережі Х та сайт LIGA.net, де вийшли аналогічні матеріали.

Liked the article?
Help us be even more cool!