ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Невідомі зламали сайт LIGA.net і опублікували російську дезінформацію про Авдіївку

Онлайн-видання LIGA.net повідомило, що невідомі зламали його сайт і опублікували російську дезінформацію про Авдіївку. Редакція заявляє, що не причетна до публікації російської дезінформації.

Як пише видання, фейкова новина про нібито “розгром” російськими окупантами елітних підрозділів ЗСУ в Авдіївці з'явилася на сайті 18 лютого о 14:30

Редакція оперативно зняла цю фейкову новину зі стрічки новин, проте деякий час вона все ж була активною, а також автоматично поширилась в акаунті видання в соцмережі Х.

LIGA.net перепрошує читачів та розслідує, де є прогалини в безпеці, щоб виправити ситуацію і не допустити її повторення.

“Наголошуємо, що наша редакція публікує лише достовірну і перевірену інформацію, а події на фронті висвітлює, посилаючись виключно на компетентні джерела – офіційних речників ЗСУ, військове командування і керівництво держави”, – заявляє редакція.

Як повідомляв ІМІ, 18 лютого 2024 року “Українська  правда” повідомила, що невідомі зламали її акаунт у соцмережі Х і почали там поширювати фейкову інформацію про нібито “розгром” російськими окупантами елітних підрозділів ЗСУ в Авдіївці.

Liked the article?
Help us be even more cool!