ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Росіяни зламали ефір телеканалу "Еспресо" та запустили ролик зі своєю пропагандою

Невідомі хакери сьогодні, 19 лютого, увечері зламали систему, яка відповідає за ефірне мовлення телеканалу “Еспресо”. Канал вважає, що до атаки причетні росіяни, повідомляється на сайті “Еспресо”.

Хакери отримали доступ до ефірного сигналу телеканалу та розмістили в ефірі короткий ролик з кадрами зруйнованих українських міст, відео з Джозефом Байденом та закликом зупинитися, натякаючи на нібито причетність США до війни в Україні.

“Нам прикро, що наші глядачі могли бачити в ефірі це провокативне відео. Відповідальність за війну в Україні несе виключно росія. Це очевидний факт, який автори відео намагалися перекрутити. Це дає зрозуміти, що до атаки на “Еспресо” причетні росіяни”, – заявила пресслужба телеканалу. 

Редакція каналу зазначає, що вже вжила всіх необхідних заходів безпеки та готує звернення до правоохоронних органів. 

Як повідомляв ІМІ, російські хакери атакували 18 лютого 2024 року чотири українські медіа: сайти “Телеграф”, “Апостроф”, LIGA.net, а також акаунт “Української правди” в соцмережі Х. На зламаних ресурсах росіяни розмістили дезінформацію про нібито “розгром” росіянами елітних підрозділів ЗСУ в Авдіївці.

Liked the article?
Help us be even more cool!