ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Росіяни продовжують інтегрувати медіа з окупованих Луганська та Донецька до своїх структур

Телеканали з окупованих Луганська та Донецька “Луганськ 24” та “Юніон” стали членами Національної асоціації телерадіомовників РФ.

Про це повідомило російське пропагандистське інформагентство ТАСС.

Національна асоціація телерадіомовників (НАТ) – професійне некомерційне об'єднання мовних компаній Росії. Організація створена 31 серпня 1995 року, до її складу входять понад 600 федеральних та регіональних компаній, організацій та установ.

Як повідомляв ІМІ, у жовтні 2022 року стало відомо, російська державна пропагандистська “Всеросійська державна телевізійна та радіомовна компанія” збирається відкрити свої відділення на окупованих територіях Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей.

25 травня 2023 року російські окупанти відкрили в тимчасово захопленому Мелітополі (Запорізька область) представництво Спілки журналістів Росії.

У червні 2023 року на окупованій території Луганської області росіяни відкрили “Регіональне відділення Спілки журналістів Росії”. Його очолив заступник генерального директора “ГТРК ЛНР”, місцевий пропагандист Євген Мурильов.

Liked the article?
Help us be even more cool!