ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російському акторові Кучері заборонили в'їзд до України через візити в Крим

30.06.2021, 17:32

Українські прикордонники заборонили в’їзд в Україну на три роки російському акторові Оскару Кучері. Про це повідомляє Державна прикордонна служба, не називаючи прізвища актора.

Видання НВ, посилаючись на джерела в правоохоронних органах, каже, що йдеться саме про Кучеру.

ДПСУ повідомила, що актор має посвідку на проживання в Україні, проте прикордонники виявили, що він незаконно їздив до окупованого Криму.

Сьогодні Кучера намагався вилетіти з Жулян рейсом Київ – Варшава. Як він потрапив до України до цього – не уточнюється. 20 червня в Кучери був виступ в Одесі, цього дня він опублікував в Instagram фото з українського міста.

А щонайменше у 2020 році він виступав у Криму.

Також ДПСУ готує лист до підрозділу Державної міграційної служби з ініціативою анулювати Кучері посвідку на тимчасове проживання в Україні.

Як повідомляв ІМІ, 22 червня Міністерство культури та інформаційної політики за поданням Служби безпеки України занесло російського співака Філіпа Кіркорова до переліку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці.

23 червня Служба безпеки України пояснила, що рекомендувала Міністерству культури та інформаційної політики України занести Кіркорова до переліку осіб, що становлять загрозу національній безпеці України, через підтримку окупації Криму.

27 червня Міністерство культури та інформаційної політики на підставі листа Служби безпеки України вилучило Кіркорова зі списку осіб, які загрожують національній безпеці.

Liked the article?
Help us be even more cool!