ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російського ведучого внесено до списку осіб, що створюють загрозу нацбезпеці

23.03.2021, 18:02
Фото – 24smi.org/
Фото – 24smi.org/

Міністерство культури та інформаційної політики України за поданням Служби безпеки України занесло російського телеведучого Сергія Дружко до переліку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці.

Про це повідомляється на сайті міністерства.

Лист СБУ про занесення ведучого до переліку надійшов до міністерства 11 березня. Відповідним наказом МКІП від 19 березня російського актора і телеведучого внесено до переліку.

“Процедура здійснюється автоматично, адже, згідно з чинним законодавством, повноваженнями вирішувати "включати" чи "не включати" до списків МКІП не наділено”, – зазначає міністерство.

Як повідомляв ІМІ, 21 грудня 2020 року Міністерство культури та інформаційної політики України за поданням СБУ внесло російського актора Олексія Гуськова до переліку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці.

5 грудня Державна прикордонна служба України заборонила на три роки в’їзд до України російському рок-музиканту, актору та радіоведучому Петру Мамонову через незаконне відвідування тимчасово окупованого Криму.

16 листопада 2020 року Міністерство культури та інформаційної політики України за поданням Служби безпеки України занесло російського актора Павла Трубінера до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці української держави.

Російському актору Кирилу Гребенщикову на три роки заборонили в'їзд до України через незаконне відвідування окупованого Криму.

Liked the article?
Help us be even more cool!