ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російського актора Олексія Гуськова внесено до списку осіб, які загрожують нацбезпеці України

22.12.2020, 15:20
Фото - Росія-Культура
Фото - Росія-Культура

Міністерство культури та інформаційної політики (МКІП) за поданням Служби безпеки України включило російського актора Олексія Гуськова до переліку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці. Про це повідомляється 22 грудня на сайті міністерства.

11 грудня до міністерства надійшов лист СБУ щодо включення до Переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці, громадянина РФ Олексія Гуськова. Міністерство включив актора до переліку наказом від 21 грудня №2415.

Міністерство нагадало, що процедура здійснюється автоматично, адже згідно з чинним законодавством повноваженнями вирішувати “включати” чи “не включати” до списків МКІП не наділено, а здійснює оприлюднення переліку і оновлення.

Як повідомляв ІМІ, 5 грудня Державна прикордонна служба України заборонила на три роки в’їзд до України російському рок-музиканту, актору та радіоведучому Петру Мамонову через незаконне відвідування тимчасово окупованого Криму.

16 листопада 2020 року Міністерство культури та інформаційної політики України за поданням Служби безпеки України занесло російського актора Павла Трубінера до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці української держави.

Російському актору Кирилу Гребенщикову на три роки заборонили в'їзд до України через незаконне відвідування окупованого Криму.

Liked the article?
Help us be even more cool!