ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російська співачка Юта приїхала на окуповану частину України з концертом

Російська співачка Юта незаконно приїхала на окуповану частину України та заспівала перед російськими військовими. Про це свідчить відео, оприлюднене в російських телеграм-каналах.

Російська співачка Юта приїхала на фронт до окупантів. Фото – скрін з відео на пропагандистському тг-каналі "Известия ЛНР/ДНР"

Зазначається, що Юта заспівала російським десантникам та подякувала їм за їхній “подвиг”.

Нагадаємо, відповідно до українського законодавства, пункти пропуску на тій ділянці українсько-російському кордону, яка пролягає на окупованих територіях, не працюють. Також їх закрито в Криму. Потрапити легально на окуповані території можна лише з боку підконтрольної Україні території, маючи відповідний дозвіл. Російські діячі, які приїздять на окуповані території задля пропаганди або матеріально підтримки російської армії, такого дозволу не мають.

Як повідомляв ІМІ, у травні 2024 року російський актор Андрій Леонов незаконно приїхав до окупованого Донецька та розповів, що привіз російським військовим авто для передової. 

У квітні 2023 року так само незаконно до окупованого Луганська приїздив російський співак Сергій Куприк та його дружина Катерина. Подружжя приїхало під приводом доставлення “гуманітарної допомоги”. Зокрема, вони привезли медикаменти, тактичні аптечки для російських окупантів. 

У березні 2023 року до окупованого Луганська незаконно приїздив виконавчий директор міжнародного інформаційного агентства Росія Сьогодні, член Ради при президентові РФ з розвитку громадянського суспільства та прав людини, пропагандист, обвинувачений в Україні в державній зраді, Кирило Вишинський.

Liked the article?
Help us be even more cool!