ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

До Донецьку приїхав російський актор Леонов і каже, що привіз окупантам машини для фронту

Російський актор Андрій Леонов незаконно приїхав до окупованого Донецька та розповів, що привіз російським військовим авто для передової. Про це він розповів Telegram-каналу пропагандистів “Донбасс медиа”.

Леонов розповів, що він у Донецьку не вперше.

Андрій Леонов/Фото - скрін з Telegram-каналу "Донбасс медиа"

Андрій Леонов підтримує війну Росії проти України.

У лютому 2024 року він оприлюднив подяку від російської армії. 

Фото - скрін з Instagram-акаунта Андрія Леонова

Нагадаємо, відповідно до українського законодавства, пункти пропуску на тій ділянці українсько-російському кордону, яка пролягає на окупованих територіях, не працюють. Також їх закрито в Криму. Потрапити легально на окуповані території можна лише з боку підконтрольної Україні території, маючи відповідний дозвіл. Російські діячі, які приїздять на окуповані території задля пропаганди або матеріально підтримки російської армії, такого дозволу не мають.

Як повідомляв ІМІ, у квітні 2023 року так само незаконно до окупованого Луганська приїздив російський співак Сергій Куприк та його дружина Катерина.

Подружжя приїхало під приводом доставлення “гуманітарної допомоги”. Зокрема, вони привезли медикаменти, тактичні аптечки для російських окупантів. 

Місяцем раніше, у березні 2023 року, до окупованого Луганська незаконно приїздив виконавчий директор міжнародного інформаційного агентства “Росія сьогодні”, член Ради при президентові РФ з розвитку громадянського суспільства та прав людини, пропагандист, обвинувачений в Україні в державній зраді, Кирило Вишинський.

Liked the article?
Help us be even more cool!