ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російський співак Куприк разом із дружиною незаконно приїхав до окупованого Луганська

03.04.2023, 18:00
Фото – підконтрольне угрупованню “ЛНР” видання “ЛуганьМедиа”
Фото – підконтрольне угрупованню “ЛНР” видання “ЛуганьМедиа”

Російський співак Сергій Куприк та його дружина Катерина незаконно приїхали до окупованого Росією Луганська. Це випливає з повідомлення підконтрольного незаконному збройному угрупованню “ЛНР” сайту ЛИЦ.

Подружжя приїхало під приводом доставлення “гуманітарної допомоги”. Зокрема, вони привезли медикаменти, тактичні аптечки для російських окупантів.

На захоплені Росією території Куприк приїздить не вперше. У Луганську він був лютому і не приховує, що допомагає російським військовим.

“Ми привезли і ліки, і речі зимові і для військових, і для цивільних, і для ремонтників. Привезли два чудові ось такі ось автомобілі: один піде комусь із військових, а другий працюватиме з волонтерами”, – цитував Куприка той самий сайт ЛИЦ у лютому 2023 року. 

Зазначимо, що, відповідно до українського законодавства, пункти пропуску на тій ділянці українсько-російському кордону, яка пролягає на окупованих територіях, не працюють. Також їх закрито в Криму. Потрапити легально на окуповані території можна лише з боку підконтрольної Україні території, маючи відповідний дозвіл.

Як повідомляв ІМІ, у березні 2023 року незаконно приїздив до окупованого Луганська виконавчий директор міжнародного інформаційного агентства “Росія сьогодні”, член Ради при президентові РФ з розвитку громадянського суспільства та прав людини, пропагандист, обвинувачений в Україні в державній зраді, Кирило Вишинський.

Liked the article?
Help us be even more cool!