ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Роман Ратушний заповів гроші і на розвиток "Новинарні"

15.06.2022, 18:12
Роман Ратушний. Фото: фейсбук Дмитра Лиховія
Роман Ратушний. Фото: фейсбук Дмитра Лиховія

Головний редактор видання “Новинарня” Дмитро Лиховій повідомив, що отримав від матері загиблого активіста Романа Ратушного гроші, які той заповів на розвиток видання. 

Про це Лиховій повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

“Як і Вахтанг Кіпіані, я був вражений і зворушений, коли дізнався від Світлани Поваляєвої, що Роман Ратушний шанував наше видання і заповів зі своїх бойових підтримати капелу бандуристів, Будинок-музей Шевченка, “Історичну правду” і “Новинарню”. Це величезна честь для мене і визнання того, що ми робимо. І вже сьогодні я отримав від Світлани, моєї однокурсниці й доброї подруги, переказ на 100 тис. грн”, – написав він.

Лиховій оголосив про створення преміального фонду “Новинарні” імені Романа Ратушного для журналістів.

“Маючи достатній гонорарний фонд, тепер “Новинарня” може більше і краще писати про тих, хто, як Роман Ратушний, наближає перемогу України. Добровольців, військовослужбовців ЗСУ, НГУ, інших силових структур. Героїв, які воюють за Україну. Це будуть серії ексклюзивних матеріалів, ілюстрованих інтерв'ю та репортажів про діючих військовослужбовців. Із підвищеним гонораром (до 4/5 тис. грн) та позначкою “преміальний фонд “Новинарні” імені Романа Ратушного”, – зазначив Лиховій та закликав писати йому в приват або на редакційну пошту.

Як повідомляв ІМІ, головний редактор сайту “Історична правда” Вахтанг Кіпіані повідомив, що отримав від матері загиблого активіста Романа Ратушного гроші, які той заповів на розвиток видання. Кіпіані хоче започаткувати на них премії для молодих авторів.

У бою під Ізюмом (Харківщина) 9 червня загинув голова ГО “Захистимо Протасів Яр” і розвідник 93 окремої механізованої бригади “Холодний Яр” Роман Ратушний. 

5 липня Роману мало б виповнитися 25 років. Він був учасником Революції гідності в 16 років, громадський активіст, очолював ГО “Захистимо Протасів Яр”. 

Liked the article?
Help us be even more cool!