ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У бою під Ізюмом загинув голова ГО “Захистимо Протасів Яр” Роман Ратушний

14.06.2022, 12:51
Фото – ГО “Захистимо Протасів Яр”
Фото – ГО “Захистимо Протасів Яр”

У бою під Ізюмом (Харківщина) 9 червня загинув голова ГО “Захистимо Протасів Яр” і розвідник 93 окремої механізованої бригади “Холодний Яр” Роман Ратушний. 

Про це громадська організація повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

Він загинув під час виконання бойового завдання.

“Ромчик був кращим з нас, відчайдухом, який завжди був першим у будь-якому бою і ніколи не проявляв страху. Так сталося, що в його останньому бою він був у розвіддозорі в складі бойової групи й загинув під час виконання бойового завдання”, – йдеться в повідомленні.

5 липня Роману мало б виповнитися 25 років. Він був учасником Революції гідності в 16 років, громадський активіст, очолював ГО “Захистимо Протасів Яр”.  

З першого дня повномасштабного російського вторгнення Роман брав участь у боях під Києвом, а потім уже в складі 93 бригади “Холодний Яр” звільняв Тростянець, воював на Сумщині та під Ізюмом.

“Ми становились як організація завдяки йому. Попри цю важку втрату ми продовжимо справу Романа, ми продовжемо змінювати й розбудовувати наше суспільство, нашу країну, ми продовжимо боротися за Велику Соборну Україну. Ми обов'язково розбудуємо парк у Протасовому Яру. Парк, де на честь Роми висадимо дуб. Парк, який, впевнені, буде носити ім'я Романа Ратушного”, – зазначила організація.

Про дату похорон буде повідомлено пізніше.

Картка для допомоги (мати): 

5168 7554 4793 7745

Поваляєва Світлана Вадимівна

Liked the article?
Help us be even more cool!