ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Роман Ратушний заповів гроші на розвиток "Історичної правди" – Кіпіані

15.06.2022, 17:32

Головний редактор сайту “Історична правда” Вахтанг Кіпіані повідомив, що отримав від матері загиблого активіста Романа Ратушного гроші, які той заповів на розвиток видання. Кіпіані хоче започаткувати на них премії для молодих авторів.

Про це Кіпіані повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

“Вчора, як і багато хто, я ридав. Роман Ратушний був моєю персональною надією на зміни в місті й країні. Русскіє вбили цю надію. Світлана Поваляєва сказала мені, що її син поважав те, що робимо ми. І в якості виконання його заповіту сьогодні на мою картку прийшли гроші від Романа і його друзів. І я знову плачу. Ми зобов’язані відпрацювати цю довіру”, – написав Кіпіані.

“Перша думка – хочу від імені “Історичної правди” встановити кілька премій імені Романа Ратушного для молодих авторів за публікації про історію Києва та збереження історичної спадщини столиці”, – зазначив він.

Як повідомляв ІМІ, у бою під Ізюмом (Харківщина) 9 червня загинув голова ГО “Захистимо Протасів Яр” і розвідник 93 окремої механізованої бригади “Холодний Яр” Роман Ратушний. 

5 липня Роману мало б виповнитися 25 років. Він був учасником Революції гідності в 16 років, громадський активіст, очолював ГО “Захистимо Протасів Яр”. 

Liked the article?
Help us be even more cool!