ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

РНБО розгляне сьогодні санкції проти каналу "Наш" – Ліга

11.02.2022, 10:43
Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

Сьогодні, 11 лютого, Рада національної безпеки та оборони розгляне санкції проти телеканалу “Наш”, але не проти пов'язаного з ним політика Євгена Мураєва. 

Про це повідомляє LIGA.net з посиланням на співрозмовника в РНБО та в правоохоронних органах.

“Питання санкцій проти каналу “Наш” буде винесено на розгляд”, – сказало одне з джерел.

Водночас співрозмовники зазначили, що питання санкцій проти самого Мураєва не розглядатиметься.

Видання нагадує, що 10 лютого Мураєв закликав людей “прийти та захистити своє майбутнє” під будівлею Харківської облдержадміністрації, де 11 лютого має відбутися виїзне засідання РНБО.

Як повідомляв ІМІ, 27 січня “Українська правда” з посиланням на джерела в правоохоронних органах повідомила, що Служба безпеки України готує документи для внесення до санкційного списку телеканалу “Наш”.

24 січня секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що, щойно від уповноважених органів надійде звернення стосовно запровадження санкцій щодо телеканалу “Наш”, РНБО терміново розгляне це питання, а поки що таких звернень немає.

За даними Радіо Свобода, 22 січня Офіс із закордонних справ Великої Британії поширив заяву, що Москва хоче шляхом агресії змінити владу в Україні і як потенційного кандидата на її очільника розглядає колишнього народного депутата Євгена Мураєва. Сам Мураєв це заперечив.

10 лютого Національна рада з питань телебачення та радіомовлення оштрафувала на понад 124 тис. грн телеканал “Наш” (ТОВ “Наш 365”), а також вирішила звернутися до суду щодо анулювання ліцензії каналу “Максі ТВ” (ТОВ “Наша Прага”) через трансляцію програми “Важливо”, під час якої гість ефіру Євген Мураєв поширив расистські висловлювання.

Liked the article?
Help us be even more cool!