ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Разумков вважає, що ЗМІ мають повідомити правоохоронцям причини видалення інформації про ДТП з Трухіним

31.08.2021, 12:41
Фото – РБК-Україна
Фото – РБК-Україна

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков вважає, що представники ЗМІ мають надати свідчення правоохоронним органам щодо причин видалення інформації про ДТП за участю народного депутата з фракції “Слуга народу” Олександра Трухіна 23 серпня в Київській області.

Про це спікер сказав 31 серпня на брифінгу, який відбувся біля будівлі парламенту, повідомляє Укрінформ.

Разумков сподівається, що Трухін незабаром розповість про свою імовірну участь у ДТП.

“Питання навіть не в ДТП, тому що ми всі люди і всі можемо потрапити в ДТП. Питання в іншому: якщо будуть підтверджуватися всі інші факти, які пов'язані з цією пригодою, реакція має бути жорсткою. Тут є закон, і він буде працювати… Сподіваюся, що розслідування буде максимально неупередженим, і я думаю, що тут не варто тримати паузу. Людина має вийти й сама розповісти, що відбулося, а що ні, щоб ми не займалися домислами, що відповідає, а що ні. Так буде правильно зробити. Сподіваюся, що колега на це піде”, – сказав Разумков.

Він наголосив, що особисто докладатиме максимум зусиль для того, щоб ніхто не тиснув на правоохоронців під час розслідування цієї справи.

“Я думаю, що засоби масової інформації мали б навіть сказати, хто пропонував (гроші за видалення публікацій про це ДТП - ред.), або надати інформацію правоохоронцям, тому що це дуже цікаво. Справа навіть не в ДТП, бо всі ми - люди, і всі можемо потрапити в ДТП. Питання в іншому: якщо підтверджуватимуться всі інші факти, пов'язані з цією подією, то реакція має бути жорсткою”, - сказав Разумков, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як повідомляв ІМІ, понад 30 українських медіа видалили новину про ДТП за участю народного депутата від “Слуги народу” Олександра Трухіна. Низка ЗМІ почала отримувати на пошту листи з пропозицією “на комерційних засадах” видалити матеріал про інцидент. За видалення новини про Трухіна сайтам пропонували мінімум 200 доларів.

Редакції каналу “Прямий” та інтернет-видання “Главком” пояснили, чому видалили новину про ДТП з участю Трухіна, унаслідок якої були травмовані шестеро людей.

Liked the article?
Help us be even more cool!