ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Приємно? Не приховуватиму, приємно!" – російський пропагандист про загиблих у Дніпрі

16.01.2023, 10:50
Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Російський пропагандист та ексведучий радіо "Комсомольська правда" Сергій Мардан відкрито зрадів терористичному удару по багатоповерхівці в Дніпрі, внаслідок чого загинули 29 мирних жителів та ще 73 дістали поранення, повідомляє "Главком".

"Приємно? Не приховуватиму, приємно! Але набагато приємніше було б побачити рознесений вщент якийсь дніпровський міст. Навіть, якщо в цей будинок влучила наша ракета, особисто для мене це не змінює взагалі нічого", – сказав Мардан.

"Подивіться на фотографії Маріуполя. Ось що буде з Харковом. Так, буде. І з Дніпропетровськом це буде. І з Києвом це буде", – додав пропагандист.

Нагадаємо, 14 січня росіяни під час масованої ракетної атаки влучили в багатоповерхівку в Дніпрі. Удару завдали ракетою Х-22, призначеною для знищення авіаносних груп у морі. У місті влада оголосила триденну жалобу за загиблими внаслідок російського ракетного удару.

Як повідомляв ІМІ, з жовтня 2022 року Інститут масової інформації розпочав серію публікацій про інформаційні злочини російських пропагандистів задля збору інформації, яка допоможе притягнути їх до відповідальності. 

5 жовтня правозахисні та медійні організації домовилися про співпрацю з Офісом генерального прокурора щодо розслідувань воєнних злочинів Росії проти медіа та журналістів в Україні.

Liked the article?
Help us be even more cool!